20.01.2013

Plăcintă cu brânză

Ingrediente: 
Foi: 12,5 g drojdie, un praf de sare, apă călduţă, făină
Umplutură: brânză de vaci, zahăr, 3 ouă, zahăr vanilinat, coajă de lămâie, ulei pentru uns foile

Mod de preparare: Din ingredientele de mai sus fac un aluat: amestec drojdia cu praful de sare, adaug apa călduţă şi făina. Îl las să se odihnească şi prepar umplutura. Puteţi adăuga şi stafide, mie nu prea îmi plac. Din aluat am întins două foi. În tavă pun hârtie de copt, aşez o foaie, am uns-o cu puţin ulei, am întins umplutura şi cea de-a doua foaie. Am uns pe deasupra cu puţin unt şi am bagat-o la cuptor. La sfârşit se pudrează cu zahăr vanilinat.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu