25.06.2013

Dovlecei cu cușcuș la cuptor

Ingrediente: 3 dovlecei, 200 g cușcuș, 1 ou mare, ciuperci la borcănel, mărar, brânză, 1 ardei gras mare, 1 ceapă, 1 morcov mare, sare, ulei

Mod de preparare: Dovleceii se taie pe lung și li se scoate miezul. Călesc ceapa, adaug morcovul tăiat cubulețe, ardeiul tăiat la fel și ciupercuțele tăiate mărunt. La sfârșit adaug mărarul și praful de sare. În apa fierbinte pun cușcușul, acopăr cu un capac și las până se face, nu foarte tare! După ce s-a răcit, amestec cușcușul cu oul și cu legumele înăbușite. Umplu dovleceii, deasupra pun câteva bucățele de brânză sau cașcaval. Îi așez într-un vas yenna în care am pus puțin ulei. Se coc la foc mic. Puteți varia ingredientele și cantitățile, sigur vor ieși la fel de buni!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu