28.01.2012

Chec rotund

Ingrediente:
5 ouă, 12 linguri zahăr, 17 linguri făină, 1 pliculeţ praf de copt, 2 linguri, cacao, vanilie

Mod de preparare:
Albuşurile se bat spumă cu un praf de sare, adaug zahărul. Pun gălbenuşurile şi amestec. Presar făina treptat şi praful de copt. Eu am adaugat şi 3 linguri de lapte călduţ. Într-un castron pun un sfert din compoziţie şi o amestec cu cacao, dacă e nevoie, mai adăugaţi cacao. Ung o tavă rotundă cu unt şi pun prima compoziţie, peste ea o torn pe cea cu cacao. Cu un beţişor de frigărui amestec un pic cele două compoziţii. O dau la cuptorul încins pentru aproximativ 20 minute. La sfârşit se poate presăra cu zahăr vanilinat.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu